Греція

Як правило більшість вважає, що влітку окрім Туреччини поїхати нікуди. Однак, останнім часом Греція стає гідним конкурентом турецьким курортам, які також працюють на «All Inclusive» та організовують цікаві розваги для дітей і дорослих.

Пляжний відпочинок

Пляжі в Греції надзвичайно чисті та обладнані всіма зручностями. Є тут і піщані пляжі, і традиційні галькові або скелясті з красивими мальовничими краєвидами. Скелясті пляжі, хоч і мають не надто зручний вхід у море, проте їхнє розташування у невеликих бухтах приваблює своєю неймовірною природою та чистою водою.

Пам'ятки

Греція - це центр європейської культури. Тут і руїни давньогрецьких храмів, і церкви перших християн, та й просто провінційні рибальські містечка, які вражають своєю автентичністю. Острівна Греція неймовірно різна, тому переїжджаючи з одного острова на інший, можна відкривати для себе цю країну знову і знову.

Міста і курорти материкової Греції

Афіни - місто дивовижної долі, яке пережило за свою історію періоди розквіту і занепаду. Тут і величні пам'ятки античної архітектури, і музеїв, що зберігають культурну спадщину стародавніх греків, і ультрамодні нічні клуби і дискотеки, фешенебельні модні магазини.

півострів Халкідікі

Без перебільшення, це один з райських куточків землі і на даний момент є одним з найбільш екологічно чистих центрів туризму. Півострів Халкідікі ділиться на три регіони:

  • Кассандра - тим, хто не уявляє відпочинок без дискотек і «тусовок».
  • Ситонія - ідеальне місце для усамітненого відпочинку. Блакитні береги з піщаними пляжами, соснові ліси, мальовничі затишні гавані сприяє
  • відома свята гора Афон. Саме там знаходиться знаменита чернеча держава, що включає в себе двадцять монастирів.

Касторія

Касторія, розташована в Північній Греції, є гірським курортом, примітним своїм кришталево чистим повітрям і озером Орестіада.

півострів Пелопоннес

У маленьких містечках Пелопоннесу зберігся традиційний уклад життя греків. Пройшовши по вузьких вуличках гірських сіл, можна реально собі уявити, як жили люди років п'ятсот тому. На півострові добре розвинені традиційні народні промисли. Готелі Пелопоннесу - прекрасне місце для проведення спокійного і комфортного відпочинку.

Острівні курорти Греції

Крит

Пляжі на Криті в основному піщано-галькові, розділені скелями. Крит підійде як для молоді з її невеликим бюджетом і спрагою розваг, так і солідним людям, які звикли до п'ятизіркового комфорту. Умовно Крит можна розділити на чотири регіони:

Родос

Родос відрізняється м'яким кліматом. Острів має вихід до двох морів: Егейського і Середземного. Егейське узбережжя відрізняється неспокійними хвилями і гальковими пляжами, Середземноморське, навпаки - піском і спокійною водою. Відповідним чином розподіляються і пляжні заняття відпочиваючих: Егейський берег приваблює віндсерферів (головний курорт Яліссос), Середземноморське узбережжя до послуг любителів спокійного пляжного відпочинку (Линдос).

Корфу

Острів розташований в північно-західній частині Іонічного моря і відрізняється незвичайною кількістю і різноманітністю рослинного світу (оливки, апельсини, лимони, кипариси). Зараз Корфу популярний в якості відпочинку у заможних європейців.

Клімат і море

Клімат Греції - субтропічний середземноморський: середня температура січня 10°С, липня 30°С. Літо в Греції - жарке й сухе. Купальний сезон майже повсюдно починається в травні, проте в воду наважуються зайти найсміливіші - її температура всього 18°С. Свого максимуму температура води досягає в серпні - +26°С. У вересні спека починає поступово спадати, а в жовтні починаються дощі. Але море, прогріте за літо, остигає повільно.

 

 

 

 

 

 

Готелі Греції

Грецькі готелі відрізняються не «зірки», а категоріями: deluxe (5*), A (4*), B (3*) і C (2*). Категорії В та С - прості, але чисті і з усім необхідним в номерах. Пляжні готелі нітрохи не поступаються якістю сервісу Туреччини: тут є і розкішні «п'ятірки», і добротні «четвірки».

 

фото та відео нашого туру

Відгуки

Коментарів немає

Залишити відгук

Рейтинг

Твій персональний менеджер

Лагановський Владислав

Директор туристичного агентства. «Побувавши у всіх класних готелях Туреччини Єгипту та ще 21 країн, точно підкажу де краще, смачніше, веселіше чи комфортніше!» Щоденно з 09:00 до 21:00 0507059743
Залишити заявку