Єгипет Гарячі тури

5799грн

Чому саме тур в Єгипет?

 

По перше, це недорого, а підводний світ Червоного моря просто вражає своїми барвами та життям його мешканців, цілорічне спекотне сонце та піщані білі пляжі ваблять не лише влітку, але і взимку. А система «все включено» кого може не потішити, коли на відпочинку за тебе подбали про все, навіть приготування їжі.

Пляжі, рибки та дискотеки

Якщо ви подорожуєте з дітьми, то головною перевагою буде пологий вхід у море, чим можуть похвалитись пляжі курортів Хургада чи Дахаб, а велика кількість аніматорів при готелях розважить вас та внесене різноманіття у ваш відпочинок в Єгипті.

Хочете «відірватись» на повну, «потусити», тоді тур в Шарм-ель-Шейх втілить всі ваші забаганки. Курорт відомий не тільки розважальними клубами, запальними вечірками, але і дивовижним кораловим рифом. Кришталево чиста вода і неймовірне розмаїття екзотичних риб - рай для підводного плавання.

Екскурсії та активний відпочинок

Шанувальники екскурсійних програм можуть обрати Хургаду, звідки зручніше добратись до Каїру, Луксору чи Асуану. Бажаючі відвідати Ізраїль, краще зупинитись в Шарм-ель-Шейху, з Дахабу можна легше дістатись унікального святого місця – храму Святої Катерини на горі Синай.

Але завжди, обираючи тур в Єгипет, ви зможете знайти все для активного відпочинку як катання на верблюдах, квадроциклах, дайвінг. Любителі вінсерфінгу та кайтсерфінгу краще зупинитись на курорті Дахаб.

Коли краще спланувати тур в Єгипет?

Перевага Єгипту - це гарантований цілорічний сухий клімат та тепленьке сонце. Літо в Єгипті спекотне до +36°C, але низька вологість дозволяє з комфортом сприймати таку температуру. Взимку температура тримається в комфортних +22°C, а от туристів вже значно менше, відповідно і ціни нижчі. З мінусів такого відпочинку – можлива вітряна погода, зима – сезон вітрів, як не як. Що стосується температури моря, то на півдні знову трохи тепліше, але зазвичай вона коливається по всій Рив'єрі Червоного моря від 22°C взимку до теплих 29°C в серпні і вересні.

Де зупинитись?

Обираючи готель в Єгипті, зверніть увагу на рік його будівництва, так як готелі, розташовані біля моря дуже швидко старіють. 5 років - достатній термін. Перевагою старого готелю є красива зелена територія, проте не зайвим буде глянути на дату останньої реновації чи реконструкції.

Плануючи тур в Єгипті, зверніть увагу на мережу готелів зі світовим ім’ям, які слідкують за якістю сервісу і проводять системна навчанням персоналу. Нехай це буде якісна 4*, наприклад мережі Hilton, Savoy, Marriot, Sofitel, Hayatt, ніж в місцева 5*.

Розташування корпусу також відіграє велике значення у вартості , то ж, якщо територія готелю дуже велика, то як правило, номера, які розташовуються найдалі від моря коштують дешевше.

Не менш важливим фактором є розташування курорту від аеропорту. Дорога від аеропорту Шарм ель Шейх до селища Таба, залежно від готелю, займає 4 - 5 годин. Курорти Дахаб і Нувейба розташовані в 2 - 3 годинах їзди від аеропорту. До курорту Марса Аллам з аеропорту Хургади теж триватиме 4-5 годин. Селище Ель Кузер розташоване на відстані 2-х годин їзди від Хургади.

Не зайвим буде і звернути увагу на коментарі туристів про готель та його рейтинги. Ідеальних готелів не буває. І якщо готель буде з високим рейтингом, то і ціна може бути зовсім немаленька.  Тому варто відзначити для себе всі плюси і мінуси готелю і зіставити їх з ціною туру в Єгипет.

Аквапарк та гірки

Якщо ви відпочиваєте з дітьми, обирай те готель з аквапарком, оскільки більшість гірок в Єгипті досить круті, тому для малечі це не надто добре. У Шарм ель Шейху такі готелі в основному розташовані в районі Набк. В Хургаді варто звернути увагу на мережу готелів Albatros 4 * і 5 * зі своїм аквапарком, а також новий готель Titanic 5*. З бюджетних варіантів  можна розглянути комплекс готелів Golden Five 4* і 5*.

Чому бронювати Єгипет у нас?

- Ми 12 років цим займаємось і відправили більше 3-х тисяч туристів до Єгипту;

- Ми заповнимо за вас всі необхідні документи (міграційні карти, декларації);

- З радістю дамо безкоштовно маски для снорклінгу (підводного плавання);

- Наші менеджери постійно інспектують готелі в Єгипті особисто;

- Маємо партнерів по екскурсія там, що дозволить вам суттєво зекономити;

- Ми цілодобово на зв'язку і ще в нас дуже смачна кава :)

фото та відео нашого туру

Відгуки

Вікторія

2020-07-22 08:27:00

Супер організація поїздки до Єгипту, все чітко пояснили, розповіли що і як, підібрали дуже класний готель Royal Albatross Moderna 5*. Все дуже сподобалось, дякую!

Марина

2020-11-16 12:19:00

Дуже дякуємо за організацію відпочинку в Єгипет. Перший раз їхали в цю країну і залишились дуже задоволені готелем який нам підібрали і організацією туру. Все було вчасно, з адекватною ціною, повністю відповідало нашим бажанням і бажанням дітей. Будемо ще обов'язково звертались в "Патріот" . Дякуємо Владиславу за організацію і супровід.

Галина

2021-01-05 10:41:00

Щиро дякуємо туристичній агенції "Патріот" , а саме менеджеру Лагановському Владиславу за організацію нашого відпочинку в Єгипті. Були враховані всі наші побажання, постійні підтримка і супровід. Нам все дуже сподобалося, відпочинок видався справді незабутнім. Ми задоволені.

Оксана Корнійчук

2021-01-06 11:24:00

Відпочивали в готелі Reef Oasis Beach Resort в з 23 по 29 грудня. Дуже дякую нашому менеджеру Владиславу, за чудово підібраний готель. Бухта була ідеальна, яка закрита від вітрів і найкраще підходить для відпочинку в зимовий період. Задоволена професіоналізмом та рівнем обслуговування в агентстві, адже вся організація подорожі відбувалася в онлайн режимі, пакет документів отримала по новій пошті завчасно, ще й приємні смачні передбачення для настрою . Турбота відчувалася і під час подорожі, перед вильотом назад ми завчасно отримали, знову ж таки, в онлайн режимі від нашого менеджера посадкові на літак. Дякуємо турагенству Патріот за відчуття безпеки і турботи на всіх етапах відпочинку.

Тетяна

2021-01-18 10:41:00

Дякую ТА Патріот за гарно оранізований відпочинок і окреме Дякую Наталі на терпіння, професіоналізм і хороші поради. Готель Шорес Амфора м Шарм ельШейх. Ідеально для зими. Тепло, затишно, красиві рифи, чудова кухня, ненавязливе обслуговування. Всі подальші відпуски тільки з вами!

Ірина Хвещук

2021-03-16 10:06:00

Вперше поїхали до Єгипту і скористались послугами ТА " Патріот". Вдало підібраний тур, професійна консультація і гарний настрій менеджера Владислава робить високий рейтинг💕. Із задоволенням будемо подорожувати разом ще не один раз😉

Анна

2021-04-19 17:25:00

Відпочивали в Єгипті вже не вперше, але основне в поїздці на відпочинок швидко зловити прийнятну ціну і звісно гарний готель. Я з сім’єю та друзями відпочивали в готелі Альбатрос Аква Блу Резортс в Хургаді. Дуже сподобалося, адже готель новенький, після реновації, дуже вічливий та охайний персонал. Користувалися територією ще двох сусідніх готелів Альбатрос Аквапарк та Альбатрос Аквавіста, відповідно розваг вистачало. Басейни усі були з підігрівом, багато гірок, як для дорослих так і для дітей. Звичайно хочеться подякувати за оперативнісь та якісну підготовку до поїздки Владиславу Лагановському, він постійно був на зв‘язку, давав поради, надав контакти місцевого гіда у якого ціни на екскурсії були в рази дешевші. В майбутньому обов‘язково звернемося в агенцію «Патріот», і будемо радити друзям щоб також їздили відпочивати через цю надійну агенцію👍.

Тетяна

2021-04-26 09:28:00

Щиро дякуєм менеджеру Наталії Левасюк за допомогу у виборі готелю,який виявився чудовим, та онлайн супровід під час усього відпочинку в Єгипті!!!Приємно враженні рівнем обслуговування в турагентстві «Патріот».

Тетяна

2021-04-27 19:08:00

Дуже дякуємо ТА Патріот за підібраний тур до Єгипту! Все дуже сподобалось) Були враховані всі наші побажання . Будемо і надалі користуватись Вашими послугами😊

Віктор

2021-06-02 15:20:00

Дуже вдячні Наталії Туристичного агенства Патріот за підбір тура в Єгипет, м.Хургада так як були перший раз все дуже сподобалося, особливо рекомендую екскурсію на яхті в Єгіпетські Мальдіви та Сафарі в пустелю на квадроциклах👍👍👍

Олексій

2021-06-08 17:52:00

Дякую ТА Патріот, зокрема менеджеру Наталії, за чудово організований тур до Турції та допомогу у вирішенні наших питань. Звертаюся вже не вперше і як завжди цілком задоволений результатом. Рекомендую!

Андрій

2021-07-20 19:05:00

Дякую ТА Патріот за чудово організований відпочинок і постійний зв’язок . Лагановський Владислав допомагав у вирішення питань і консультацій . Вже не перший рік користуємося вашими послугами і плануємо й надалі . Рекомендуюю))

Катерина

2021-12-16 09:58:00

Дякую за гарний сервіс) Все було гаразд.. Менеджер Наталія чудово справляється з своєю роботою.. Погода на початку грудня в Єгипті дуже порадувала нас ніжним теплом Дякую...Рекомендую !

Інна

2024-03-28 10:18:00

8 раз в Єгипті! Цей раз за допомогою Влада -тур агентства "Патріот"-обрала Альбатрос аква-блю Шарм ель шейх! Обирали сину в подарунок на день народження! Перетинали кордон швидко без затримок, прибули ввечері і нас відправили в ресторан на вечерю так,як саме в цей день було день народження 14 років!!! Нас зустріли з музикою та піснями стіл був прикрашений та був торт з свічками це було мега приємно! Ми повечеряли та пішли в поселятись ,номери просто шикарні,дорого,красиво! Рекомендую цей готель для дітей з батьками,там можна згадати смак дитинства! Дякую ще раз за здійснення мрій та бажань! Владислав дякую,що відправив саме в цей готель! Доречі назад таможню пройшли за 1 годину,а може і менше! Подорожуйте ємоції ваші та ваших дітей це безцінний скарб!

Залишити відгук

Рейтинг

Твій персональний менеджер

Лагановський Владислав

Директор туристичного агентства. «Побувавши у всіх класних готелях Туреччини Єгипту та ще 21 країн, точно підкажу де краще, смачніше, веселіше чи комфортніше!» Щоденно з 09:00 до 21:00 0507059743
Залишити заявку