Туреччина

5760грн

 

Туреччина

Туреччина – колоритна та різноманітна і відпочинок тут також на будь-який смак та бюджет. Кемер і Аланья вважаються бюджетними та молодіжними, Сіде – більш сімейний, Белек - активний, курорти Мармарис та Анталія - престижні. Історія Туреччина дуже багата, то ж легендарна Троя, античний Ефес з руїнами бібліотек, театрів і храмів, Памуккале і ванна Клеопатри – це лише крапля з того, що можна перелічити.

Курорти Туреччини на будь-який смак і гаманець

Кемер

Для любителів неспішного пляжного відпочинку та райський куточок відпочинку в форматі «Все включено». Для ознайомлення з місцевими пам'ятками гостям Кемера пропонуються екскурсії до руїн древніх міст Олімпос і Фазеліс. Природна краса Кемера - його візитна картка, прозора блакитна вода Середземноморської затоки, оточена горами і смарагдовим хвойним лісом.

Анталія

Найпопулярніший курорт Туреччини на Середземному морі. ЇЇ ще називають пляжною столицею. Місцеві пляжі відкриті для всіх туристів, але на окремих є зони з платним обслуговуванням. В Анталії два типи берегового покриття: галька і пісок.

Сіде

«Родзинка» міста - музей просто неба і піратська тематика, що включає морські подорожі на стилізованих яхтах. Античне місто ідеально поєднує в собі пляжно-готельну інфраструктуру і визначні пам'ятки. Крім пляжного відпочинку, для молоді та любителів гучних вечірок працюють нічні клуби і численні бари.

Стамбул

Найбільший турецький мегаполіс. Стамбул не є морським курортом, але в місті стільки історичних місць і культових споруд, що в нього з'їжджаються мільйони туристів.

Фетхіє - невеличке, але вишукане курортне містечко, де зачаївся природний скарб міста - бухта Олюденіз з біло-блакитним морем поблизу піщаної коси. Ще один мальовничий Егейський курорт - Кушадаси. У його околицях знаходяться античні міста Приена і Ефес.

Белек

Фешенебельний курорт для респектабельної публіки, на ньому немає галасливих нічних клубів і барів, відпочиваючі воліють тут інші розваги: ​​гольф, рафтинг.

Аланія

Кожен взнає відому бухту в формі півмісяця і фортецю з сотнею веж, хто хоч раз відвідував курорт Аланія. Місцеві пляжі покриті піском, берегові лінії не надто широкі, але зате море тут тепліше на кілька градусів, ніж на сусідніх курортах.

Де відпочити з дітьми?

Для відпочинку з дітьми свої вимоги: дрібне і тепле море, наявність спеціалізованих готелів, аквапарків, атракціонів, океанаріумів і захопливих екскурсійних маршрутів, відсутність сильної спеки і галасливих дискотек. Сім'ям з дітьми якнайкраще підходять такі курорти як Кемер, Сіде;, Фетхіє, Белек, Даламан, Мармарис, Аланія. Відпочинок у Туреччині може бути різноманітним, в цій країні досить атракцій та природних красот, щоб зробити щорічну відпустку сімейною традицією.

Пляжі Туреччини

В різних курортах Туреччини є як галькові пляжі, так і піщані. Аланія, Анталія, Сіде, Белек – курорти середземноморського узбережжя - пляжі з золотистим піском. Пляжні триторії більшості готелів Кемара – галькові. На курортах Егейського узбережжя, а це Бодрус, Мармарис, Фетхіє – зустрічаються кам’янисті та галькові пляжі. Море в околицях Фетхіє завжди тепле і спокійне. А «Акьярлар» неподалік Бодрума - ідеальне місце для відпочинку всією сім'єю.

Клімат

Початок курортного сезону в Туреччині - кінець квітня-травень, але море може бути досить прохолодним + 20 ... + 22. Тому для пляжного відпочинку краще їхати на початку червня, коли вода прогрівається до +25, а до липня і до + 27 ... + 28. В кінці вересня температура знижується, в цей час закінчується високий сезон.

Купатися на курортах Чорного моря краще з червня по початок вересня, в Мармуровому, Егейському та Середземному морях досить комфортні температури з кінця квітня по жовтень. Якщо ж пляжний відпочинок не так важливий, то можна приїхати і в березні, і в кінці листопада. В цей час температури повітря дуже приємна, немає спеки, в середньому + 18 ... + 20.

 

Готелі Туреччини

Туреччина пропонує своїм туристам велике різноманіття готелів 3*, 4* і 5*, як сімейні, так і клубні. Майже всі готелі Туреччина працюю за системою «все включено». Для відпочинку з дітьми краще підійдуть сімейні готелі, розташовані в містах Белек і Кемер. Мармари – варіант для поціновувачів клубних готелів. При виборі готелів в Туреччині варто звертати увагу на такі критерії: сервіс і обслуговування, система харчування, пляж, наявність анімації і т.д. Сервіс з однаковими по рівню готелях може сильно різнитись, тобто 5-ка на одному курорті може пропонувати сервіс, який пропонує 4-ка на іншому, або 4* сміливо конкурує з 5*.

фото та відео нашого туру

Відгуки

Ніна Парфенюк

2020-05-06 13:52:00

Патріот-ви кращі....Дякую за те що організували нашу поїздку до Туреччини, це було нереально кльово,все сподобалось,готель,пляж,кухня,багато нових вражень, знайомств і друзів,дякуємо вам!!!

Anna Talimonchuk

2021-05-10 10:26:00

Завжди на зв'язку, повна інформація про тур, поїздкою в Туреччину задоволена !

Вікторія

2021-05-31 10:49:00

Дякуємо Богдану і Владу за організацію нашого відпочинку⛱ в райському куточку Мармарису з шикарними гірськими краєвидами 🏞і морськими пейзажами🏝 Нам підібрали чудовий готель з хорошим сервісом і харчуванням👍, лагідним морем в мальовничій бухті і чистим пляжем за приємну ціну🤗 Для зміни обстановки і перезавантаження, для гарного настрою і натхнення ми рекомендуємо ТА"Патріот"😎👍💕

Lesia

2021-06-13 11:12:00

Нещодавно повернулися з відпочинку у Туреччині. Вже не перший раз нам у цьому допомагає туристичне агенство "Патріот". Це професіонали своєї справи, починаючи від підбору готелю, рейсу, бронювання місць у літаку, закінчуючи порадами щодо тестувснь і необхідних документів. Свій незабутній відпочинок ми провели в L'Oceanica Beach Resort Hotel 5*, який знаходиться на березі Середземного моря, неподалік Кемера. Якщо ви любите кришталево чисте море, неймовірні краєвиди гір, смачну та різноманітну кухню, то вам сюди. Персонал, аніматори - дуже ввічливі, виховані, уважні та привітні. У нас після відпочинку залишилися лише позитивні емоції, приємні відкриття та 100500 фотографій. Щиро дякуємо туристичному агенству "Патріот" , а саме Наталії та Владу, за організацію чудового відпочинку. Рекомендуємо.🇹🇷🏝🏖🌊🥰

Іра

2021-06-23 11:41:00

Нещодавно повернулись з відпочинку в Туреччині в готелі Manas Park Oludeniz. Нам дуже сподобалося відпочивати в цьому готелі! Всім рекомендуєм. Невелика але дуже стильна територія, затишний номер з прекрасним видом. Був російськомовний персонал. З рецепції валізи нам занесли на 4 поверх, так як ліфт був відсутній. І взагалі весь персонал готелю дуже чуйний! Кухня: все було смачно, кожен день дорадо або сібас на грилі, суші, різноманітність закусок, овочів, фруктів, кавунів кожен день, солодощі. До моря треба пройтися хвилин 10-15, але це одне задоволення, так як вулиця до моря дуже колоритна з різними магазинчиками, кафе, фруктовими лавками. І що не менш важливо зараз готель дуже дотримується всіх правил безпеки, всюди дезінфектори, персонал в масках. Сподобалось сидіти щовечора в затишному барі чи на терасі з видом на море. Рекомендуємо відпочинок в цьому готелі. Плюс звичайно ж регіон, саме вдале розташування готелю і неймовірно красиві види.

Катя

2021-06-26 13:33:00

В черговий раз дякуємо турагенції "Патріот" за успішний відпочинок. Особливо хочемо подякувати нашому незмінному менеджеру, Владиславу Лагановському, за організацію відпочинку в Туреччині. Професійно підібраний тур відповідав критеріям "ціна-якість" - ми залишилися дуже задоволені. Ще раз дякуємо Вам. Зичимо вдячних клієнтів, цінування від керівництва та процвітання. Ми ще не раз звернемося до Вас. РЕКОМЕНДУЄМО!

Світлана

2021-07-02 11:01:00

Дуже велике дякую Патріот Туру! Вже не перший рік їздимо з Вами. Завжди найкращий сервіс і допомога у виборі туру.Будемо їздити ще!

Злата

2021-08-05 13:56:00

Усі максимально задоволені туром! Будемо звертатися ще. Крутий відпочинок, і підібрали нам класний готель.

Роман

2021-08-20 07:34:00

відпочіваю з патріотом не вперше відпочінком задоволений на 1000% онлайн підтримка постійно на зв'язку

Іванна

2021-09-07 12:52:00

Доброго дня! Ділюся відгуком відпочинку в Анталії. Готель 5* Гранд парк Лара в районі Лара .Територія готелю невелика.Складається з декількох 9 поверхових будинків.Спочатку складалося враження,що будемо,як у вулику.Але ж ні все так продумано черг немає, місць всім вистачало, як в ресторан так на пляжі і басеїнах.Чотири басеїни, є не велички гірки. Персонал привітний, рускоязичний. Номера чисті, прибирання кожний день, меблі сучасні, сан. техніка нова все працює. Кондиціонер,телевізор, холодильник, сушка все було і працювало. Декілька ресторанів це Zephyranthes, Tulip Bistro, A LA carte, лобі бар, бар біля басеїна, бар на пляжі, Hollyhock Паб. До моря 5-10хв.пляж приватний чистий є туалет і душ. Середземне море чисте і тепле. Пляж піщано -гайковий захід не глибокий. Гід Лариса привітна будь яку екскурсію підбере на ваш бюджет. Дякую вам за гарний відпочинок.

Залишити відгук

Рейтинг

Твій персональний менеджер

Лагановський Владислав

Директор туристичного агентства. «Побувавши у всіх класних готелях Туреччини Єгипту та ще 21 країн, точно підкажу де краще, смачніше, веселіше чи комфортніше!» Щоденно з 09:00 до 21:00 0507059743
Залишити заявку